PROMOTIEFiLM LATEN MAKEN


Een promotievideo zorgt voor:

  • Interesse bij de kijker
  • Overtuigingskracht
  • Groot bereik

WAT


Een promotiefilm is een video waarin een bedrijf, dienst, product of evenement wordt gepromoot. Het doel is om de potentiële klant over de streep te trekken en te overtuigen dat hij/zij niet verder hoeft te zoeken.

 

WAAROM


Mensen zijn tegenwoordig steeds visueler ingesteld en kijken liever een video dan dat zij een stuk tekst moeten lezen. Een video wordt om die reden dus ook sneller bekeken. Daarnaast kan een promotiefilm een gevoel meegeven die met alleen tekst niet of nauwelijks te creëren is. Dit gevoel zorgt voor extra overtuigingskracht bij de kijker. Video's hebben over het algemeen een erg groot bereik op social media en kan op YouTube onverwachts veel views opleveren uit onverwachtse hoeken. Verder verbeterd video ook de SEO van uw website. Een ideale tool dus om uzelf in de markt te zetten.

MOGELIJKHEDEN


De boodschap kan worden overgebracht met beeld en muziek. Ook is het mogelijk om dit nog verder te ondersteunen door een voice over, een woordvoerder of een combinatie van beide. Een persoonlijke benadering wordt vertrouwelijk ervaren bij de kijker en is daarom aan te raden.

 Kosten promotiefilm


kosten Minimaal

€ 525


Geen script


1 uur opnames


HD (720p)


Beperkte stockmuziek


Simpel logo-intro


Geen feedback-versie


Lengte 30 sec.


kosten beperkt

€ 850


Beperkt script


2,5 uur opnames


Full HD (1080p)


Stockmuziek


Levendig logo-intro


1 feedback-versie


Lengte tot 60 sec.


kosten standaard

€ 1200


Script + feedback


4 uur opnames


Full HD slomo / 4K (2160p)


Stockmuziek


Logo-animatie intro


2 feedback-versies


Lengte tot 120 sec.


kosten extra

vanaf € 1600


Uitgebreid script + feedback


1 dag of meer


Full HD slomo / 4K (2160p)


Stockmuziek / muziek


Geavanceerde logo-animatie


2 feedback-versies


Naar wens


Genoemde prijzen zijn excl.. btw.


Wijkt uw wens erg af van een pakket? Dan is het raadzaam om een offerte aan te vragen. Deze offerte wordt dan voor u op maat gemaakt. Bovenstaande tarieven geven u daarbij wel een goede indicatie wat u qua prijs kunt verwachten bij Trending Videoproducties.

 


plan van aanpak


Wensen

 

Uw wensen worden geïnventariseerd. U kunt dit doen door zelf een pakket te kiezen of een offerte op maat te laten maken. Hierna vindt er een face-to-face gesprek plaats waarbij hier dieper op in wordt gegaan. Wat is bijvoorbeeld uw doelgroep en wat wilt u uiteindelijk bereiken met uw video?

Concept & script

Aan de hand van uw wensen wordt een pakkend concept gemaakt. Dit kan tijdens het gesprek of naderhand. Vervolgens wordt het concept vertaald naar een script, waardoor u weet hoe uw video er uit gaat zien en wat er op de opnamedag plaats zal vinden.

Opnames film & geluid

Op de dag van de opnames wordt het script gevolgd. Professionele apparatuur zoals bijvoorbeeld een cinematische camera, flycam en slider kunnen worden ingezet. De interviews en overige beelden worden opgenomen.

Montage

 

Uit de opnames worden de beste beelden geselecteerd. Deze worden met zorg gemonteerd op passende muziek en een eventuele voice over. Bij een feedback-versie heeft u nog de mogelijkheid om dingen aan te laten passen, zodat de eindvideo tot in de puntjes naar wens is. 

Oplevering

 

De video is klaar om  verspreid te worden! U kunt nu de vruchten gaan plukken van uw investering.


Identiteit

 

De beelden hebben standaard een cinematisch karakter, wat een professionele uitstraling geeft. In bovenstaande video kunt u in 2 min. zien wat Trending Videoproducties zoal heeft gemaakt tijdens producties.