prijspakketten


kosten Minimaal

€ 525


Geen script


1 uur opnames


HD (720p)


Beperkte stockmuziek


Simpel logo-intro


Geen feedback-versie


Lengte 30 sec.


kosten beperkt

€ 850


Beperkt script


2,5 uur opnames


Full HD (1080p)


Stockmuziek


Levendig logo-intro


1 feedback-versie


Lengte tot 60 sec.


kosten standaard

€ 1200


Script + feedback


4 uur opnames


Full HD slomo / 4K (2160p)


Stockmuziek


Logo-animatie intro


2 feedback-versies


Lengte tot 120 sec.


kosten extra

vanaf € 1600


Uitgebreid script + feedback


1 dag of meer


Full HD slomo / 4K (2160p)


Stockmuziek / muziek


Geavanceerde logo-animatie


2 feedback-versies


Naar wens


Genoemde prijzen zijn excl.. btw.toelichting prijspakket


 

Een doorsnee professionele video voor op internet bestaat uit de onderdelen van het pakket 'kosten standaard'.

U kunt altijd uw eigen pakket samenstellen via Offerte op maat. De kosten worden dan voor u berekend aan de hand van een vragenlijst.

 

Script

Een script zorgt er voor dat op de draaidag alles soepel verloopt. Er is van te voren goed nagedacht over de planning en mogelijke ongewenste verassingen tijdens de opnames. Door alle factoren in kaart te brengen kan er speling worden ingepland of een plan B worden gemaakt. Een realistisch en duidelijk plan komt de efficiëntie en het eindresultaat ten goede.

 

Opnameduur

De kwaliteit van de opnames gaan hand in hand met de tijd die er is om de opnames te maken. Men onderschat vaak de tijd die er gaat zitten in de filmopnames. Een mooie opstelling maken kost tijd.

 

Resolutie & slowmotion (slomo)

De meest gebruikelijke resolutie van dit moment is Full HD (1080p). Door de jaren heen is de standaard erg snel gestegen. Wilt u een video die ook over een enkele jaren nog de gebruikelijke resolutie heeft, dan is 4K (2160p) aan te raden. Daarnaast zien ook 4K-beelden er op een Full HD display sprekender uit. Slowmotion beelden kunnen ook veel toevoegen aan uw video. De vertraagde beelden kunnen rustig, maar ook vooral indrukwekkend overkomen. Slowmotionbeelden worden in Full-HD opgenomen.

 

Muziek

Muziek bepaalt voor een groot deel hoe de video overkomt en is dus ook een erg belangrijk aspect. Standaard wordt er stockmuziek gebruikt. Deze muziek is speciaal gemaakt voor producties waarbij muziek een bijrol heeft. Muziek van bekende artiesten is ook mogelijk, maar is erg prijzig door het afkopen van rechten.

 

Logo

Wanneer u een eigen logo heeft wordt dit vaak gebruikt als intro en eventueel als afsluiter van de film. Een pakkend begin is belangrijk om de kijker te overtuigen dat uw video interessant is. Een pakkend logo-intro draagt hier dus aan bij. 

 

Feedbackversies

Een feedbackversie geeft u de mogelijkheid om aanpassingen te laten doen aan de film. U schrijft aan de hand van de tijdcode op wat u graag anders zou willen aan uw video. Deze feedbackpunten worden vervolgens aangepast waarna er een eindversie wordt opgestuurd. Wanneer u kiest voor 2 feedbackversies, dan heeft u nog een tweede mogelijkheid om punten aan te laten passen.

 

Lengte video

De optimale lengte van de video is afhankelijk van uw doel. Wilt u snel een visuele impressie geven aan uw klanten of een inhoudelijk verhaal vertellen? De exacte lengte wordt later samen vastgesteld. Mocht dit korter zijn dan de lengte die is aangegeven in uw pakket, dan wordt u naar redelijkheid gecompenseerd in bijvoorbeeld extra opname-uren wat resulteert in nóg mooiere beelden.