OVER MIJ


Om een iets duidelijker beeld te krijgen van wie ik ben, zal ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Jeroen Mulder, kom uit Steenwijk en heb onder andere de studie Audiovisuele productie afgerond. Hierna ben ik direct mijn eigen onderneming gestart.

 

Al vanaf jonge leeftijd was ik bezig met camera's. In eerste instantie fotografie en door de jaren heen is deze passie uitgegroeid tot een bredere interesse, namelijk film! Hierin ben ik onderhand al vele jaren actief. Ik streef ernaar om de huidige trends op filmgebied te volgen en een professioneel hoogwaardig eindproduct af te leveren. 

 

Ik denk graag mee met uw wensen om samen tot een realisatieplan te komen die daadwerkelijk het beoogde doel bereikt. Wat uw boodschap of doel ook is, ik sta klaar om er samen een pakkende video van te maken!


Ik heb al met meerdere tevreden klanten mogen samenwerken aan hun project. Recenties zijn hieronder te vinden.

Commentaren: 5
 • #5

  Jan Taco te Gussinklo (woensdag, 12 juni 2019 17:50)

  Jeroen Mulder is een uitermate plezierige, betrouwbare en deskundig (maar ook innovatief) filmer. Ondermeer ingeschakeld bij BlockchainValley congres in Zwolle. Een aanrader!

 • #4

  JS (dinsdag, 26 februari 2019 09:47)

  Jeroen heeft voor ons een verrassings-/familiefilm gemonteerd met videobeelden, mooie overgangen, foto's en muziek. Geheel naar tevredenheid!
  Het overleg vooraf verliep prettig, hij is betrouwbaar, we kregen goede tips, hij is deskundig en voelde goed aan wat de bedoeling was, waardoor de film werd wat ik hoopte...of eigenlijk nog leuker!

 • #3

  Hendrikus Loof, Woonconcept (donderdag, 15 februari 2018 14:37)

  Woonconcept heeft eind 2017 een 5-tal bijeenkomsten georganiseerd voor klantenpanels, bestaande uit allemaal huurders van ons uit Meppel, Hoogeveen en Steenwijkerland. We hebben Jeroen en zijn mensen ingeschakeld om alles op beeld en geluid vast te leggen. Zodoende kunnen we ook collega's laten zien wat onze huurders vinden van belangrijke thema's. Zowel vooraf, tijdens als na afloop hebben we uitstekend samengewerkt met Jeroen. Hij heeft met ons meegedacht over hoe we het beste resultaat kunnen bereiken en wij zijn erg tevreden daarover en over het uiteindelijke resultaat!

 • #2

  Marcel van Silfhout (zondag, 16 juli 2017 23:05)

  Jeroen Mulder is zonder meer een heel goede cameraman met oog voor mooie, rustige en kwalitatief hoogstaande filmshots. Tevens kan Jeroen heel goed zelfstandig werken en weet hij vorm en inhoud en daarmee 'het verhaal' goed in evenwicht te brengen. Belangrijker nog is dat hij goed in staat is om de essentie in bijzonder stijlvolle beelden te vangen terwijl hij al even scherp is op een perfecte audio-kwaliteit. Aangezien het geluid bij video-opnames het verschil kan maken tussen falen of slagen, een onontbeerlijk aspect. Ook in de montage toont Jeroen zich een meester, hij is als geen ander in staat de juiste muziek te vinden die bij de sfeer van het onderwerp hoort. De snelheid van werken is nog iets waar Jeroen aan kan werken, maar het feit dat hij jong, gedreven en nu al zo goed in zijn werk is, maakt dat hij zonder meer uit zal groeien tot een excellente breed inzetbare cameraman voor tal van films en reportages.

 • #1

  Leon van Leeuwen (dinsdag, 27 september 2016 21:44)

  Jeroen heeft op een zeer prettige en professionele wijze mijn cv digitaal gemaakt. Een dynamisch document waarin ik mijzelf goed kan herkennen. Dit heeft Jeroen bereikt door vooraf gegeven informatie en wensen te vertalen naar beelden en tekst suggesties. Hierdoor was al het materiaal in een middag opgenomen, waarna kundig gemonteerd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!