enkele voorbeelden


Promotiefilm

Om uw bedrijf, dienst, product of evenement in de spotlights te zetten, is een video een handig hulpmiddel. Overtuig uw potentiële klanten met snelle en veelzijdige informatie in vorm van een video.


Teaser / trailer

Wilt u uw doelgroep interesseren voor uw event, dan kunt u ervoor kiezen om een teaser of trailer te verspreiden. Hierin worden beelden getoond die de kijker prikkelt en een indruk van de sfeer vrijgeeft.


Instructievideo

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, laat staan een video! Sommige dingen zijn nou eenmaal moeilijk met woorden uit te leggen. Een video is hiervoor vaak de ideale oplossing. Een instructievideo kan d.m.v. video-opnames, animaties of schermopnames worden vormgegeven.


sollicitatievideo

Solliciteren met alleen een mail en een cv is onderhand al achterhaald. De nieuwe trend: een sollicitatievideo! Een sollicitatievideo geeft in vogelvlucht een duidelijk beeld over de kwaliteiten en ervaringen van de persoon. Tevens geeft het u een streepje voor ten opzichte van de andere sollicitanten.Staat hier niet tussen waar u naar op zoek bent? Geen probleem. Trending Videoproducties doet meer dan bovenstaande voorbeelden. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.