Aanvullende voorwaarden prijspakketten


  • Er wordt altijd vooraf aan de klant duidelijk gemaakt als er extra kosten moeten worden gemaakt. De klant kan vervolgens bepalen of hij/zij hiermee akkoord gaat. Zowel schriftelijke als mondelinge afspraken zijn hierbij geldig.
  • Bij alle prijspakketten zijn eventuele voice-overs opgenomen door Trending Videoproducties inbegrepen. Wanneer deze bijvoorbeeld in een andere studio moeten worden opgenomen met een stemacteur zullen de kosten hiervan worden doorberekend in de factuur.
  • De opname-uren die in het pakket zijn aangegeven zijn aaneengesloten. Wanneer dit niet het geval is of de opnames zijn verspreid over meerdere dagen worden hiervoor extra kosten gerekend. Dit gaat in overleg met de klant.
  • Voor opnames in de provincies Zeeland, Brabant en Limburg geldt een toeslag van € 65,00 i.v.m. de reistijd en -kosten. Wanneer de opnames in het buitenland zijn wordt er buiten Nederland € 25,00 per uur reistijd gerekend en € 0,19 per kilometer. Wanneer het gaat om een vliegreis worden de de kosten per kilometer vervangen door de prijs van het ticket.